Bij spoed? Bel 24/7 naar 0497 - 643 668

Cursus & gedrag

Cursus & gedrag

Voor pups worden aparte puppycursussen aangeboden. Zo’n cursus is zeker aan te raden, het is goed voor zowel hond als eigenaar. U besteedt wat extra tijd met de pup en hij wordt goed gesocialiseerd, iets wat op jonge leeftijd veel makkelijker en sneller gaat. Kies echter altijd voor een hondenschool waar u en uw hond zich prettig bij voelen. U kunt altijd nog doorgaan met vervolgcursussen als het goed bevalt.

U kunt bij ons terecht met huisdieren met gedragsproblemen en ongewenst gedrag. Wij kunnen ook indien nodig middelen meegeven om dit te ondersteunen. Medicatie dient altijd gecombineerd te worden met gedragstraining. Voorbeelden van problemen die voor kunnen komen zijn bijvoorbeeld angst voor geluiden (vuurwerk), niet alleen thuis kunnen zijn en agressief gedrag.

Ook een ouder dier kan soms ongewenst gedrag gaan vertonen. Dit kan medische oorzaken betreffen zoals bijvoorbeeld pijn of dementie, maar kan ook komen door invloeden/veranderingen van buitenaf.

Ook hierbij kunnen wij ondersteunen met adviezen en/of medicatie.

Voor een uitgebreidere gedragsafspraak wordt dan ook altijd ruim de tijd genomen en u dient hiervoor een speciale afspraak te maken.