Bij spoed? Bel 24/7 naar 0497 - 643 668

De praktijk

De praktijk

Welkom op de site van Den Driesprong, een dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Een kliniek waar professionele zorg voor uw huisdier wordt geboden van begin tot einde. Waar uw huisdier geen nummertje is en waar persoonlijke zorg en aandacht door een vast team van dierenartsen en paraveterinairen/assistentes wordt geboden. Hierdoor hebben we direct contact met u en uw huisdier en ook voor spoedgevallen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Den Driesprong is een moderne kliniek waar eerste- en deels tweedelijns diergeneeskunde wordt verricht. Dit betekent dat u slechts zelden hoeft te worden doorverwezen naar een andere kliniek, omdat de behandelingen en onderzoeken in huis worden gedaan. Er is een goede samenwerking met specialisten en therapeuten, waardoor alle zorg geboden kan worden na goed en duidelijk overleg met de eigenaar.

Ook zijn we erkend in België waardoor we ook een volledige service kunnen verlenen voor onze Belgische klanten. Op al onze verrichtingen en handelingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze vinden op deze website onder de algemene Voorwaarden onder aan de pagina.

Hopelijk snel eens tot ziens in onze praktijk.

Het team van Den Driesprong