Bij spoed? Bel 24/7 naar 0497 - 643 668

Afscheid dierenarts Lindy van Gemerden

Afscheid dierenarts Lindy van Gemerden

In februari 2014 kwam ik als dierenarts werken bij dierenkliniek Den Driesprong. In de jaren die volgden heb ik veel mogen leren en ervaring opgedaan, waarvoor veel dank aan dierenarts Rachel van Gisbergen. Van vaccinaties zetten en consulten doen tijdens het spreekuur tot echo’s en röntgenfoto’s maken en huisdieren opereren.

In al die jaren heb ik heel veel lieve eigenaren met hun leuke dieren mogen ontvangen en ontmoeten. Ik heb genoten van de schattige pupjes, nieuwsgierige kittens en andere jonge beestjes en ze zien opgroeien tot volwassen dieren. De kracht van Den Driesprong zit, naast de deskundigheid, ook in de tijd en aandacht voor elk dier en zijn baasje. Bij dieren die meer zorg nodig hebben door ziekte of ouderdom, bouw je mede daardoor een band op met de baasjes. Daarnaast is afscheid nemen van een huisdier een onderdeel van ons werk. In de afgelopen jaren heb ik geprobeerd u daarin zo goed mogelijk te begeleiden en uw huisdier een waardig afscheid te geven.

In een dierenkliniek is geen dag hetzelfde en met mijn lieve collega’s heb ik van alles mee mogen maken. Tijdens onze werkdagen en teamuitjes wordt er (naast de serieuze zorg voor uw huisdier uiteraard) veel gelachen dus dat zal ik zeker gaan missen!

Na bijna 10 jaar als dierenarts, ga ik een nieuw avontuur aan in de humane gezondheidszorg.

Ik wil iedereen enorm bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaren en wellicht komen we elkaar nog eens tegen!

Lieve groetjes Lindy